Aanbevelingen

“Kennis opdoen over social media zie ik als een must voor iedere ondernemer. Interessant om te zien wat er allemaal mogelijk is en wat het bereik per kanaal kan zijn. Goed om te zien welk kanaal je voor welk doel kunt gebruiken. Naast offline marketing is online marketing een hele fijne toevoeging om je bedrijf en je waarde op de kaart te kunnen zetten. Marjolein kan je helpen om die keuze te maken en jouw social media plan op te zetten.”
 
Adrienne Lijs – Creative Brains

 
“I was looking for someone who would help me plan and execute some ‘writing’ tasks; in particular newsletter, blog articles, facebook posts and invitations. There is always so little time to do everything in a small business. Marjolein was very helpful in all stages: from the planning to the execution of all tasks. She is proactive and understood very well what I needed. As a result I had more time to cover other tasks which are fundamental for my business, sales and marketing. I gained more time to earn more money. Great!”

Stefania Papaccioli – Romantic Amsterdam
 

“Het is voor een goed deel aan Marjolein te danken dat ik mijn blog ben begonnen, maar vooral het na bijna 2,5 jaar nog steeds trouw doe. Marjolein heeft veel respect voor mij en mijn ideeën, wat haar geen moment in de weg staat om mij te blijven stimuleren, nieuwe ideeën en plannen te laten zien en mij een zetje te geven, wanneer nodig.
Ze zet met mij de lange lijnen uit, voor campagnes voor mijn bedrijf en bewaakt de rode draad en juiste toon van mijn blogartikelen. Ze doet dit op een rustige, dienende manier en kan heel goed in mijn persoonlijke stijl kruipen, of er achter gaan staan. Dat is iets wat ik voor mijn bedrijf (interieurvormgeving op persoonlijk niveau) heel belangrijk vind.”

Elsje Visser – Gouden Appels