Over

Hallo en welkom

Mijn naam is Marjolein Kamstra en ik help ondernemers met zichtbaar worden online zodat ze meer klanten trekken. Ik geloof dat elke ondernemer en elke onderneming uniek is. Dat Facebook binnen een maand werkt als een trein voor ondernemer X betekent niet dat die van jou ook zo makkelijk van de grond komt.

En dat komt niet altijd doordat je de juiste technieken niet zou beheersen. Soms wel maar ook met dat jouw product net even anders is. Je doelgroep is anders. Jij, als ondernemer bent anders. Kortom, je hebt een ander verhaal. En daarom heb je een eigen mix van social media en content nodig.

Omdat ik voor verschillende klanten accounts heb mogen beheren heb ik in de praktijk gezien dat er simpelweg geen one-size-fits-all is. Wel zijn er best-practises. En natuurlijk kan ik je vertellen welk social medium op dit moment hot is.

Met al mijn kennis van online marketing en jouw kennis van waar jij voor staat en wat je wilt bereiken komen we tot een marketingplan waar je direct mee aan de slag kunt.

Uitvoering

Naast een plan heb je soms ook iemand nodig die de daadwerkelijke uitvoering doet, oftewel voor je uit handen neemt. Van copywriting en zakelijk bloggen tot het daadwerkelijk posten van berichten en het versturen van nieuwsbrieven.

Ik werk bovendien nauw samen met een aantal andere gespecialiseerde ondernemers die ik inzet op het gebied van website ontwikkeling, het maken van video’s, illustraties, foto’s etc. Vraag naar de mogelijkheden!

Jouw contentmarketing is bij KastanjeMedia in goede handen.