Ik kan longboarden! (Maar nog niet vloggend :)

Posted by on 1-05-2017 in Blog | 0 comments

Gisteren lukte het opeens.

Ik had voor mijn jongste dochter een ripstick op de kop getikt tijdens de vrijmarkt. Ik was nog een tijdje in de veronderstelling dat het een waveboard was, maar het heet dus een ripstick. Geloof ik.

En terwijl mijn dochter daarop aan het oefenen was , probeerde ik vooruit te komen op de longboard van mijn oudste dochter. Niet voor het eerst. Zo eens in de zoveel tijd probeer ik het een kwartiertje.
 

EN DAN BLIJKT MAAR WEER. OEFENING BAART KUNST
 

Ik heb het snowboarden destijds ook onder de knie gekregen dus ik wist dat dit me ook zou moeten gaan lukken.

Het lukt me nu zowaar om te blijven staan, af te zetten, nog steeds te blijven staan en zelfs behoorlijke snelheid te maken.
 

IK VOELDE ME NET CASEY NEISTAT
 

Cool boardend door New York Muiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie Casey Neistat niet kent: hij is een vlogger op YouTube. Doet daarnaast ook nog van alles. Maar is vooral bekend vanwege zijn video’s.

Ik zag hem voor het eerst langskomen in 2012. In 2016 stopte hij met vloggen, maar in maart van dit jaar is hij opnieuw begonnen.

Wat hem leuk maakt om naar te kijken?

Naast dat hij energiek en enthousiast is?
 

HIJ VERSTAAT ZIJN VAK
 

Je kunt zien dat zijn video’s zorgvuldig in elkaar worden gezet. Hij maakt zijn video’s met de montage en het einde in gedachten. ¬†Hij zorgt voor goede tussenshots. Maakt wisselingen in perspectief.

Waar veel vloggers verzanden in praten tegen de camera vertelt hij zijn verhaal in beeld. Een leuk voorbeeld is deze video die hij laatst maakte in Amsterdam.

Vind je al-die-mensen-die-zichzelf-de-hele-dag-maar-aan-het-filmen-zijn eigenlijk een beetje een vreemd fenomeen? Kijk dan vooral ook deze even. Het zou je zomaar van gedachten kunnen doen veranderen. It’s a new world out there.
 

JE ZOU ER BIJNA VAN GAAN VLOGGEN
 

De tijd die het kost om het goed te doen houdt me nog een beetje tegen.

Voorlopig hou ik het even op longboarden.


 

(p.s. de foto’s zijn vandaag in scene gezet toen ik besloot hierover te schrijven. Fotocredit: _jspk)

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *