Vaccinaties halen

Posted by on 7-04-2019 in Blog | 0 comments

De datum van de reis ligt nog niet strikt vast. Maar dat mag de pret niet drukken. De visum aanvraag is in behandeling, ik heb een kratje staan waar ik af en toe wat ingooi dat mee moet, en afgelopen vrijdag was ik op het vaccinatiebureau van KLM health services op Schiphol.

De meeste anderen van het team dat mee gaat naar Indonesie, halen de vaccinaties via het GGD. Dat is waarschijnlijk iets goedkoper. Maar omdat ik toch al een paar keer per week op Schiphol ben was de KLM Travel Clinic voor mij makkelijker om te regelen.

Ik dacht nog dat ik voor het daadwerkelijke prikken een tweede keer zou moeten terugkomen. Maar een half uur later liep ik al met drie mini-gaatjes in mijn arm naar buiten.

Ja, het deed (en doet) een beetje pijn. En de kans bestaat dat ik door de BMR vaccinatie de komende dagen nog wat koortsig en grieperig wordt. Terwijl ik de clinic uitliep voelde ik me vooral ontzettend dankbaar dat ik dit zo kan regelen voor mezelf. Wat een groot voorrecht je gezondheid zo makkelijk te kunnen beschermen.